Quantcast

MenoMenoPiu Architects proposal for the new House of Hungarian Music focuses on creating a landmark for the park whilst respecting its environment. In order to fulfill this, our proposition plans to conserve 95% of the existing trees selected by their health and age. The remaining 5%will be moved inside the non-constructible area near the Lakeside.

The structure will be formed by a series of parallel blades orientated perpendicularly to the new axis in order to allow permeability towards the lake. These structural elements will allow the trees to easily grow in between them.

The beams represented as blades will project themselves over the top of the smaller trees included in the site, whereas on the taller trees the blades will pass under them where the trunk will be the only part left apparent.

CREDITS: MenoMenoPiu Architects

PROJECT TEAM: Rocco Valantines, Mario Emanuele Salini, Alessandro Balducci, Giovanni Sandrini, Giampaolo Fondi, Pietro Bodria, Alexandra Baldwin, Paola Malinverni

RENDERINGS: +imgs


 

 

Related Posts with Thumbnails

Comments are closed.